Kook inspiratie uit gratis recepten E-books.

Inspiratie voor het koken van lekkere gerechten vind je tegenwoordig overal. Je hoeft maar het woord recepten in een zoekmachine in te typen en je vind een mega hoeveelheid aan websites die allemaal vol staan met duizenden recepten.

Ook het aantal kookboeken is de laatste jaren onwijs hard gegroeid. Bijna elke bekende of beetje bekende chefkok, heeft wel één of meerdere kookboeken geschreven. Hoewel het verschil met kookboeken en recepten websites vooral in je portemonnee te vinden is. Zijn er nog meer alternatieven te vinden.

 

Recepten websites zijn handig maar erg massaal.

 

Het leuke van recepten websites is dat ze gratis zijn en vol met gerechten uit alle landen en culturen staan. Je kunt er werkelijk op ingrediënten zoeken en je hebt meer dan genoeg lekkere recepten om uit te kiezen.

 

Het nadeel is dat deze recepten websites, zo massaal zijn. Soms wil je gewoon een chef-kok of leuk kookboek hebben met leuke recepten op basis van een thema waar je uit kan koken. Het nadeel van kookboeken is dat ze vaak duur zijn.

 

Koken uit E-kookboeken.

 

Gelukkig zijn er dankzij het internet en de technologie tegenwoordig ook e-books. Kijk voor de grap maar op Bol.com of Amazon bij de E-books, en je zult zien dat er gigantisch veel E-books zijn. Ook deze zijn niet allemaal even goedkoop. Toch zijn er een hoop gratis Ebooks met recepten te vinden. Zo is er bijvoorbeeld dit leuke E-Kookboek van AH recepten met daarin 20 na-zomerse gerechten. Van de eenvoudige recepten die erg lekker zijn in de Herfst en winter.

Gratis en direct op je tab of iPad.

 

Dit E book kun je helemaal gratis downloaden en zo direct op je tab, iPad of Kindle of Kobo e-reader laten staan. Wel zo makkelijk tijdens het koken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je e-mailadres achter te laten. Je meld je dan wel aan bij de nieuwsbrief, waardoor je met enige frequentie nog meer lekkere recepten in je mailbox ontvangt.

 

Een recepten ebook heeft veel voordelen. Omdat je hem op een iPad of tablet gebruikt kan het boek nooit nat of vies worden van je vingers wat normaal gesproken zou gebeuren bij het omslaan naar een volgende pagina. Een tablet is wat dat betreft veel makkelijker schoon te maken mochten je deze met je vette vingers hebben aangeraakt.

 

De vele voordelen van een E-book.

 

Verder kun je veel makkelijker leuke pagina’s bewaren bij je favorieten. Je kunt hem makkelijker op een standaard zetten tijdens het koken waardoor je het recept beter kunt aflezen. Ook heb je de mogelijkheid tot het inzoomen op tekst. Zo kun je de vaak kleine lettertjes van de ingrediënten vergroten en van een afstand koken zonder dat je tab vies wordt.

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de voordelen van koken met een recepten e-book. Wij koken al jaren met E-books en het vermelde E Book van AH recepten is een van onze favorieten. We zijn benieuwd naar welk gerecht jij hieruit gaat maken.

Scroll naar boven