BioHCG Original, de nieuwe manier van afslanken?

Ben je op zoek naar een manier om snel af te slanken? Een manier waarbij je jouw opgeslagen vet gaat gebruiken als brandstof voor je lichaam? Dan is dit artikel wat voor jou! In dit artikel vindt je namelijk informatie over BioHCG Original. Misschien dat je al wel eens over het succes gehoord hebt, maar de kans is best groot dat dit nieuwe afslankmiddel je ontgaan is.

Het BioHCG dieet is namelijk een combinatie van twee verschillende middelen. Aan de ene kant heb je de BioHCG ampullen die elke ochtend genomen moeten worden, aan de andere kant het Beter in Balans boek. Door deze twee te combineren en op een juiste manier te implementeren in je dagelijkse leven kan je op korte termijn een slanker lijf realiseren. Hoe? Dat vertellen we je graag!

Verschillende lengtes van het BioHCG dieet

Allereerst dien je een keuze te maken wat betreft de lengte van het BioHCG dieet. Dit hangt helemaal van jouw eigen doelen af. Wil je een klein beetje afslanken in twee weken of juist veel in 7 weken? Het BioHCG dieet is verkrijgbaar in 12, 24, 36 of 48 dagen. Je kunt er ook voor kiezen om rustig te beginnen en eventueel te verlengen, dit is volledig aan jezelf. We zien echter wel het meeste resultaat vanaf 24 dagen of langer.

Begin de dag met BioHCG druppels

Eén onderdeel van het BioHCG dieet zijn de BioHCG ampullen. In deze ampullen bevindt zich een bepaalde vloeistof, welke elke ochtend gedronken moet worden. Deze vloeistof bestaat onder andere uit de volgende 3 stoffen;

 

  • Gedestilleerd water
  • Citroenzuur
  • L-Carnitine

 

Het citroenzuur zorgt ervoor dat jouw maag voor langere tijd een vol gevoel heeft. Dit is belangrijk, want door middel van het Beter in Balans dieet zal je je huidige eetpatroon moeten aanpassen. De L-Carnitine zorgt ervoor dat het opgeslagen vet in jouw lichaam makkelijk getransporteerd kan worden. Het uiteindelijke doel is dan dat jouw lichaam het vet transporteert zodat het verbrand kan worden en kan dienen als brandstof voor je lichaam.

Combineer met het Beter in Balans dieet

De kracht van het BioHCG dieet ligt voornamelijk in het Beter in Balans dieet. In dit dieet ga je namelijk je huidige eetpatroon en gewoonten op de schop gooien. Gedurende het door jou gekozen aantal weken ga je inkorten op je calorieën, vooral door weinig tot geen koolhydraten en vetten te eten. In het Beter in Balans boek staat alles tot in de puntjes uitgelegd voor elke dag.

 

Naarmate de dagen en weken vorderen zal je merken dat het steeds meer automatisme wordt om minder en gezonder te eten dan je voorheen deed. In het tijdbestek slank je dus niet alleen af. Je leert ook hoe je slank blijft, wat je moet doen om eventueel nog slanker te worden en welke etenswaren je beter wel en niet kunt eten.

 

Na afloop van het BioHCG dieet zal je je als een nieuw mens voelen; je hebt een slanker lichaam en véél bruikbare kennis opgedaan om te gebruiken in de toekomst. Twijfel dus niet langer om het lichaam wat jij wilt te behalen en begin met het BioHCG dieet.

Scroll naar boven