Lekker uit eten in Gorinchem

Eten Gorinchem

Gorinchem is een fantastische vestingstad met tal van winkels en restaurantjes waar je uit eten kunt gaan. Met een prachtige ligging aan rivier de Merwede een plek om te bezoeken. De horeca is sterk vertegenwoordigd, met heerlijke keukens. Een diversiteit aan keukens en locaties waar het goed vertoeven is.

Restaurant Gorinchem

Een restaurant in Gorinchem steekt hier sinds kort met kop en schouders bovenuit. Restaurant Stoute Karel. Bourgondisch eten met Spaanse invloeden op een toplocatie, gelegen op de Buiten de Waterpoort. Her restaurant ademt een en al sfeer. Van de leuke informele, maar toch luxe stoelen en robuuste tafels tot de aankleding aan de muur. De open keuken straalt vertrouwen uit in het intieme restaurant. Je wordt als het ware meegenomen in de hele keten van koken tot het opdienen. Het voelt uit thuis, maar toch ook weer niet.

Smaak

De gerechten verrassen je simpelweg door de visie van de kok. Wat een smaakcombinaties en allure. Koppel dit aan Brabantse gastvrijheid en kennis van zaken en je eet, proeft en ervaart een heerlijkheid die  – on – Nederland is. Ambachtelijk gemaakte sauzen, kruiden en bijgerechten dat proef je.

Borrel

Ook borrelen is een genot bij Stoute Karel. Geniet aan de mooie bar van een goede wijn, whisky of een bier. Droomweg bij het uitzicht op de stadswallen, het park of de rivier en geniet.

Scroll naar boven